На 50% свърших работата ...смених всички круши -бяха изгорели(какъв зор за видели не знам)Сега свети всичко..замо отзад останаха места за 2 крушки, които си бяха така(едната има рисунка за колана, другата за ABS), но на таблото остана за свети за еърбега.Следваща стъпка за намеря къде беше буксата и да ида на сервиза да направят проверката и евентуално да изтрият грешката..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не прави като мен:))))
Collapse
X
-
Смених последните 3 круши..2бр. под средния панел 1бр. в пепелника(на която има нещо като син презерватив) да ми свети баровско въпреки , че не пуша...и в сервиза ми изтриха грешката за светещия еърбег..сега всичко е ОК!
Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от miromitevНа 50% свърших работата ...смених всички круши -бяха изгорели(какъв зор за видели не знам)Сега свети всичко..замо отзад останаха места за 2 крушки, които си бяха така(едната има рисунка за колана, другата за ABS), но на таблото остана за свети за еърбега.Следваща стъпка за намеря къде беше буксата и да ида на сервиза да направят проверката и евентуално да изтрият грешката..Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
-
Първоначално публикувано от KamenПървоначално публикувано от miromitevНа 50% свърших работата ...смених всички круши -бяха изгорели(какъв зор за видели не знам)Сега свети всичко..замо отзад останаха места за 2 крушки, които си бяха така(едната има рисунка за колана, другата за ABS), но на таблото остана за свети за еърбега.Следваща стъпка за намеря къде беше буксата и да ида на сервиза да направят проверката и евентуално да изтрият грешката..Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
За крушки и цокълчета и други авто части за италянката има в ЕВРО 07. Намира се срещу автогарата в малката пресечка до автомивката. Работи дори в неделя.Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
Comment